...

De muziekmobiel die helpt bij de ontwikkeling van je kind

Aan speelgoed en spullen voor je baby geen gebrek. Je wil als ouder echter het beste voor je kind. Je wil dan ook investeren in kwaliteit én items die bijdragen aan de ontwikkeling van je baby. Wel, met de handgemaakte boxmobiel van Little Loua speel je het klaar. Alle exemplaren van dit merk worden met de hand en heel veel liefde gemaakt. Reken maar dat je dit overbrengt.

Handgemaakte muziekmobielen op maat van je baby

 

Gevaarlijke onderdelen, schadelijke plastics, … Je moet er niet van weten in de buurt van je kind en terecht. Investeer je in een babymobiel van Little Loua, dan investeer je in handgemaakte kwaliteit die jaren meegaat en op maat wordt gemaakt. Geen enkel exemplaar is gelijk en alle boxmobielen zijn ‘Made in Belgium’. Exemplaren met bloemen, astronauten of liever een ander exemplaar? Je zegt het maar. Er worden heel wat opties aangeboden, zodat je vast wat vindt naar je smaak. Alle stoffen elementen worden met de hand gestikt voor een perfect resultaat. De muziekmobielen vormen ongetwijfeld een blikvanger in elke babykamer.

Wat draagt een babymobiel bij aan de ontwikkeling van je kind?

Uiteraard is een boxmobiel boven het bedje van je baby mooi, maar een muziekmobiel heeft nog een heel andere functie. Wanneer een baby in slaap valt gaan de ogen pas dicht op het moment van slapen. Voor dat ze in slaap vallen liggen de kleintjes te staren naar een bepaald punt. Als er iets langzaam beweegt gaat dit nog harder gebeuren, waardoor je kleintje vredig en zacht in slaap valt. Alle focus van je baby ligt op de mobiel.

Tips voor een goede nachtrust van je baby

Een bewegende muziekmobiel of babymobiel boven het bed is één ding, er zijn een aantal richtlijnen die we je graag meegeven om je baby makkelijk te doen slapen:

  • Zorg voor rust in de slaapkamer van je kleintje. Leg geen speelgoed binnen handbereik en plaats zoveel mogelijk uit het zicht. Zo lukt het focussen op de boxmobiel nog beter.

Slaap is ontzettend belangrijk voor je baby want het draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. Een hemel boven het bedje kan wonderen doen, zeker in combinatie met een fraaie mobiel. Je kunt trouwens de babymobieltjes van Little Loua perfect afstemmen op je hemel. De kleuren van de boxmobielen zijn neutraal en vallen perfect te combineren.

100% veiligheid voor je kind

Je baby is het belangrijkste wat er is op aarde, logisch dus dat je voor veilige accessoires en speelgoed kiest. Elke babymobiel van Little Loua wordt met heel veel zorg gemaakt. Vilt, katoenen draden, natuurlijk hout en hypoallergene vulling vormen de basis. Stuk voor stuk unieke pareltjes die met de hand in elkaar zijn gezet, getest en goed bevonden. Bij het maken van de boxmobielen wordt geen enkel risico genomen en er komen geen schadelijke stoffen en elementen aan te pas. De muziekmobielen zijn even veilig, daar kun je van op aan.

Let wel, een handgemaakte mobiel is geen speelgoed. Ze zijn bedoeld als decoratie en blijven het best uit de grijpgrage handjes van kinderen. Hang een babymobiel zo’n 30 centimeter boven het gezichtje van je baby. Zo loop je geen risico dat de baby het kan grijpen.

Zorgt een muziekmobiel voor meerwaarde?

Met onze traditionele muziekmobielen haal je al een fraai decoratiestuk in huis, maar net zo goed zitten er muziekmobielen in ons aanbod. Het geluid van deze mobieltjes werkt voor heel veel kleintjes rustgevend waardoor ze snel en makkelijk slapen. Echt nodig is het niet, maar het is wel een mooie aanvulling in elke babykamer. Vanaf 3 maanden begint je baby echt wat te hebben aan een boxmobiel. Vaak blijft een babymobiel tot de leeftijd van 6 maanden hangen, al kan langer uiteraard ook. De Little Loua babymobielen zijn super kwalitatief en gaan makkelijk jaren mee. De babymobiel kan dus perfect voor meerdere kinderen dienen of doorgegeven worden.

De muziekmobiel houder als essentieel extraatje

Wil je je muziekmobiel boven het bedje hangen maar is het plafond te hoog of is het onpraktisch? Met de muziekmobiel houder hebben we een elegante oplossing. Het gaat om een hoogwaardige houder van hout die super stevig en veilig is. Ze beschikken over een verstelbare arm, waardoor deze houder in elke kamer past. De houder valt perfect te combineren met de muziekmobielen van Little Loua.

Overweeg ook eens een muziekbox

Het visuele en auditieve bij je baby stimuleren? Met de muziekbox kan het. Door de beweging en het geluid leert je baby de bewegingen te volgen. De zachte melodieën zijn top voor de baby en leren je kindje ook de geluiden kennen. Onze muziekboxen dragen effectief bij aan de ontwikkeling van je baby. Op den duur worden de geluiden vertrouwd waardoor eventuele scheidingsangst afneemt.

Een prachtig kraamgeschenk en perfect voor op de geboortelijst

 

De Little Loua boxmobiel vormt een geweldig geschenk. Elke jonge moeder zal blij zijn met een boxmobiel, dat staat buiten kijf. Als moeder kun je uiteraard de mobiel ook op de geboortelijst zetten. Ongetwijfeld zijn er heel wat mensen die dit prachtige geschenk op de kop willen tikken. Er is keuze uit verschillende modellen, dus voor zowel jongens als meisjes is er een fijn model in het aanbod.

Ontdek onze betoverende modellen

Op zoek naar een vleugje magie in de babykamer, een streepje rustgevende muziek of wil je spelen met het licht en je baby de broodnodige slaap gunnen? Grasduin dan zeker eens door ons aanbod. Wij hebben tal van unieke en handgemaakte babymobielen in ons aanbod. Betaalbaar en betoverend: voor minder gaan we niet.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.